Potrawy świateczne nie tylko dla diabetyków Drukuj
środa, 20 grudzień 2017
image_001.jpgCo roku przed Świętami Bożego Narodzenia zadajemy sobie mnóstwo pytań na temat wigilijnych i świątecznych potraw. Czy mamy gotować jak każe tradycja, czy ulec modzie? A może zmodyfikować tak dania, aby było tradycyjnie, modnie i zdrowo? W tajniki zdrowych, pięknych i prostych w przygotowaniu potraw wprowadziła nas wczoraj Pani Dorota Drozd, autorka książek o żywieniu. Świątecznego klimatu dodały zapalone świece pachnące wanilią. Dziękujemy Pani Dorocie za wspaniałe spotkanie, niesamowite przepisy i kreatywność myślenia. Na pewno część z podanych recept wykorzystamy planując menu na domowe święta.

image_002.jpg
image_003.jpg
image_004.jpg

< Poprzedni   Następny >


Rok Jubileuszowy 100-lecia odzyskania przez Polskę Niepodległości

2018 Rokiem Ireny Sendlerowej

2018 Rok Zbigniewa Herberta

2018 Rok Praw Kobiet

Rok Arcybiskupa Ignacego Tokarczuka

logo_miejsce_przyjazne_seniorom.jpg

Ośrodek Książki Obrazkowej

Inspiracje plus

Lublin 700 lat
Fundusze strukturalne - Serwis Informacyjny Ministerstwa Rozwoju Regionalnego
Strona utrzymywana na serwerze zakupionym dzięki finansowemu wsparciu przez Unię Europejską
z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego.
Zintegrowany Program Operacyjny Rozwoju Regionalnego